Vrijdag 22 juni

Omdat wij enkele dagen geleden iets in de schroef gekregen hadden wilden wij graag weten hoe de schroeven er bij stonden. De redder van station Stavern ging te water voor een inspectie en gelukkig bleek er niets meer aan de hand. Na een hartelijk afscheid vertrokken wij met Tim aan boord en besluiten koers te zetten naar Nevlunghavn. Het weer is inmiddels omgeslagen van volop zomer naar complete herfst. Het regent pijpenstelen, het waait uit Oost en het zicht is matig. In Nevlunghavn liggen we op de enige gastenplaats van dit piepkleine haventje. Het weer blijft de hele dag knudde, de CV gaat weer aan. Jammer van het weer maar erg gezellig om Tim aan boord te hebben.


Redders van station Stavern inspecteren de schroeven van de BvL


Hetty en Tim in de regen in Nevlunghavn