22/06/2019; Havendag Huizen

T.b.v. de Havendag in de gemeente Huizen verbleef de BvL aldaar van 20 tot 23 juni.

De gemeente Huizen organiseert elk jaar een open havendag, samen met de botterwerf aldaar. Dit jaar stond in het teken van oude- en nieuwe industrieële vaartuigen. Een mooie selectie van schepen verzamelde zich in de haven, waaronder de BvL.

Huizen Krant Huizen drukte in de MK

Het weer zat mee en er was heel veel publiek aanwezig. Mede door de hulp van Frans van Tol, vrijwilliger van het KNRM station Huizen, hebben veel mensen een rondleiding op- en door onze boot gekregen om zo van een stukje reding-historie te kunnen genieten.

Huizen drukte BvL  Huizen ligplaats BvL

Met de moderne reddingboot langszij werd door de schipper van de BvL een intervieuw gegeven aan radio 'Seebreeze' over de geschiedenis van de BvL en de inzet tijdens zijn aktieve periode op reddingstation Scheveningen.

Huizen intervieuw

We kijken terug op een heel geslaagd evenement!