27/10/2018; FVEN

Op zaterdag 27 oktober nam de voorzitter van de stichting BvL, deel aan de Landelijke werkconferentie van de FVEN.

Als afgevaardigde van de NVORG (Nautische Vereniging Oude Reddins Glorie) werd vandaag door de BvL deel genomen aan de 'bijzondere vergadering' van de FVEN (Federatie Varend Erfgoed Nederland) te Vreeswijk. In de ochtend werd door Rolf van de Mark (voorzitter FVEN) teruggeblikt op het afgelopen jaar (2018) en hield Alexander de Vos een lezing over de Boeijer van de Tsaar en restauratie in het algemeen. In de middag vond een discussie n.a.v. 10 stellingen plaats en werden de beleidsplannen voor het komende jaar (2019) gezamenlijk geformuleerd.

Een heel geslaagde dag met een grote opkomst. Op één na waren alle 15 behoudsorganisaties vertegenwoordigd!

FVEN AB 27-10-2018 Vreeswijk