10/10/2014; Rondvaart Amsterdam

De BvL verzorgt een geslaagde rondvaart.

Op vrijdag 10 oktober, met nog altijd prachtig weer in Nederland, was de BvL verhuurd aan KSYOS Telemedisch Centrum. Aansluitend aan een internationaal congres in De Rai met medici (dermatologen) was de BvL ingehuurd om een uitgebreide vaart door Amsterdam en de Amsterdamse havens te verzorgen. Tijdens de vaart door Amsterdam werd een hapje en een drankje geserveerd.


Met nog een heerlijk zonnetje iedereen na de borrel in de Zouthaven weer aan boord.

 

Bij het invallen van de duisternis genoten de congresgangers van een uitgebreid schippers-diner aan boord van de BvL. Lof voor de kok die dit allemaal in de kombuis wist klaar te maken.

 

 


Na het eten nog even aan dek genieten van de Amsterdamse Skyline bij nacht.

 


Tevreden verliet het gezelschap in de Zouthaven de BvL.

 

Het was een bijzondere ervaring, zowel voor ons als voor onze gasten. Eén ding was duidelijk, het gezelschap had enorm genoten van deze unieke afsluiting van dit congres. De dank ging uit naar KSYOS Telemedisch Centrum én naar ons, bemanning én schip BvL.