Woensdag 25 juli

De laatste vaardag van deze tocht is aangebroken. Met een windje ZW 6 op de kop varen we het IJsselmeer weer op. Er zijn veel wolken aan de lucht maar ook de zon laat zich regelmatig zien. Via de Naviduct sluis in Enkhuizen bereiken we het Markermeer en uiteindelijk via de Oranjesluis zijn we weer terug in Amsterdam. Na het strijken van de mast en de radarstoel passeren we de Nieuwe Herengracht en de Amstel en komen zo weer aan op onze ligplaats aan de Amsteldijk.
Met lichte weemoed kijken we terug op een heel geslaagde tocht langs vele reddingstations waar we ervaringen hebben kunnen uitwisselen en bruikbare contacten hebben gelegd.
De BvL heeft zich wederom bewezen als een uitstekend zeewaardig schip.


Thuisreis via het IJsselmeer


In de Amstel passeren we de Magere Brug.

EINDE VAARTOCHT 2007