20 juni 2004

Hallo allemaal,
Hier een bericht uit Zweden; we liggen in Zuid-Zweden, in Simrishamn. Gisteren (vrijdag 18 juni) zijn we van de helling te water gegaan en vandaag naar Zweden overgestoken. Het varen ging prima en na 8 dagen noeste schilder-arbeid en opwinding of het allemaal goed zou komen, gaan we nu lekker uitrusten en verder varen! Daarom maken we dit bericht niet lang, binnenkort horen jullie meer.

 

Hieronder zie je een foto van de visdraad, maar erg duidelijk is het niet omdat het maar resten zijn die er helemaal tussen zijn gekomen en die het lichtmetaal (babith) hebben beschadigd. Hierbij is ook de bronzen bus ingesleten. Beide onderdelen zijn nu gevlakt en er zit een nylon vulring tussen om het ontbrekende metaal te vervangen. De foto die we sturen is een detail-foto van de babith-ring.